زانوبند طبی

درمان دیر جوش خوردن و جوش نخوردن شکستگی استخوان ها با مگنت

علت خواب رفتن،گزگز،بی حسی و مور مور شدن دست و پا و درمان آن

شما همیشه باید با پزشک در مورد سطح فشرده‌سازی مناسب مشورت کنید، به‌خصوص اگر به یک بیماری زمینه‌ای مبتلا هستید.

در این مقاله به سؤالات مربوط به استفاده از این جوراب‌های واریس و نیز خطرات مرتبط با آن‌ها پاسخ داده می‌شود، و همچنین در مورد نحوه انتخاب اندازه و شکل مناسب آن نیز توضیحاتی ارائه خواهد شد.

برای راحتی بیشتر می‌توانید در آن‌ها لایی بگذارید. همچنین این جوراب‌ها از مواد جذب کننده آب ساخته شده‌اند تا پاها را خشک و راحت نگه دارند.

جوراب‌های فشاری که به آن‌ها «جوراب‌ واریس» هم گفته می‌شود، به مچ و ساق پا فشار وارد می‌کنند. وجود این فشار ملایم و مداوم در قسمت پایین سیستم گردش خون به عملکرد وریدها کمک می‌کند.

جوراب‌ها را صاف بپوشید تا به صافی روی پوست شما قرار بگیرند. مطمئن شوید که جوراب خیلی بلند نباشد. قسمت بالای جوراب را تا نزنید یا به سمت پایین نچرخانید، چون ممکن است روی پایتان خیلی سفت شود که این امر می‌تواند جریان خون را مختل کند یا مانند یک تورنیکه (رگ‌بند) باعث قطع گردش خون شود.

قسمت جلویی (پد شکمی) را بر روی شکم بیمار قرار داده و بندها و کش ها رو به صورت همزمان و دوطرفه سفت کند.

اعمال فشار سبک به تنه برای کمک به تنظیم وضعیت قرارگیری بدن و برداشتن وزن از روی ستون فقرات

بریس‌های طبی نیمه سخت و سخت از ترکیب مواد نرم و سخت تشکیل شده‌اند و دارای یک کمربند طبی انعطاف پذیر برای بدنه با پانل‌های سخت در اطراف هستند.

یکی از معضلاتی که بیشتر در فصل سرد سال با آن مواجه هستیم دردهای است که در کلیه می پیچد که ممکن است بر اثر سرمازدگی، عفونت کلیه، سنگ کلیه و .. باشد. این دردها را می توان با گرما دادن نیز از بین برد.

بیشترین زمان استفاده از هر جفت جوراب واریس ۳ ماه است و بسیاری از آن‌ها را باید بعد از ۲ ماه تعویض کرد.

توصیه ادامه نوشته می‌شود قبل از استفاده از کمربند طبی با پزشک مشاوره نمائید.

اگر فرد به مدت زیادی از جوراب واریس استفاده کند، احتمالاً اثرات منفی را تجربه خواهد کرد. هر روز جوراب واریس خود را دربیاورید و پاهای خود را برای علائم آسیب یا سوزش بررسی کنید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *